Weet je waar je lekkere vullingen mee kunt maken? Met jam! Echte banketbakkers weten dat. En rolletjes zijn banket. Ze worden niet voor niets gebakken in Vegter’s Banketfabriek. Dus hebben we een paar recepten met jam getest. Rolletjes met KlopKlop en abrikozenjam zijn lekker. En je kunt de abrikozenjam natuurlijk ook vervangen door een andere jamsoort.

Ingrediënten voor 12 rolletjes

  • 1 pak Klopklop slagroom
  • 1 pakje Klopfix
  • 80 ml koude melk(ruim een halve koffiekopje)
  • 2 of 3 dessertlepels abrikozenjam(wat je zelf het lekkerst vindt)
  • 1 pak Vegter’s rolletjes

Extra benodigdheden

  • 1 decoratiespuit
  • keukenmixer

Recept

  • Meng in een hoge smalle kom de inhoud van 1 zakje KlopKlop met ca. 80 ml. koude melk en een zakje Klopfix.
  • De melk en poeder met een garde of mixer gedurende 4 minuten opkloppen.
  • Laat de opgeklopte slagroom in de koelkast voor ongeveer een half uur rusten.
  • Nadat de slagroom is gekoeld de abrikozenjam toevoegen. Roer goed door elkaar totdat je één geheel hebt
  • Laat de KlopKlop een half uurtje rusten in de koelkast.
  • Vul de decoratiespuit en spuit daarmee de rolletjes vol.