Een vulling met Nutella en pindakaas… Hoe bedenk je het? Hoe bedenk je nieuwe recepten voor vullingen waarmee je de rolletjes van Vegter kunt vullen? Heel gewoon… Gewoon doen. Gewoon gekke ideeën uitproberen en testen. En dan testen we natuurlijk als eerste dichtbij. In de kantine van Vegter. En dit was meteen het favoriete recept van alle dames.

Ingrediënten voor 12 rolletjes

  • 1 pak KlopKlop slagroom
  • 1 pakje Klopfix
    80 ml koude melk (ruim een halve koffiekopje)
  • 3 desserlepels nutella
  • 1 dessertlepel pindakaas
  • 1 pak Vegter’s rolletjes

Extra benodigdheden

  • keukenmixer
  • decoratiespuit

Recept

  • Meng in een hoge smalle kom de inhoud van 1 zakje Klop Klop met ca. 80ml. koude melk en een zakje Klopfix.
  • De melk en poeder met een garde of mixer gedurende 4 minuten opkloppen.
  • Laat de opgeklopte slagroom in de koelkast voor ongeveer een half uur rusten.
  • In tussentijd de Nutella en pindakaas in een apart bakje mengen.
  • Nadat de slagroom is gekoeld de Nutella-pindakaas mix toevoegen aan de slagroom. Roer de twee massa’s goed door elkaar totdat ze één geheel worden (ook nu kan je de slagroom laten rusten in de koelkast, afhankelijk van jezelf).
  • Pak de decoratiespuit en doe de vulling hier in.